Club LouLou

Club LouLou is het loyalty-programma van LouLou Essentiels. Om mee te doen moet je een shop account hebben. Maak nu een shopaccount aan en ontvang gelijk 125 credits.

Binnen dit programma ontvangen je credits voor je aankopen. Deze credits kan je volgens omzetten in kortingsvouchers.

Club LouLou Button

Links onder aan de pagina zie je de button van Club LouLou. Als je eenmaal in je shop account bent ingelogd dan toont de button je actuele saldo.

E- mailadres valideren

Voor de deelname aan ons loyalty-programma ontvang je een zogenoemde validatiemail. Klik op button in die mail om je e-mailadres te valideren. Door je e-mail te valideren weten wij dat jij ook de persoon bent die zich heeft aangemeld voor het programma. Voor het valideren van je e-mailadres ontvang je nogmaals 125 credits

Om alle andere voordelen te kunnen ontvangen zoals een kortingsvouchers op je verjaardag moet je e-mailadres gevalideerd zijn.

Credits sparen

Voor iedere euro die je besteedt ontvang je 1 credit.

Credits verzilveren
100 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 5%
250 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 10%
500 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 25%

Verjaardagscadeau
Ben je jarig dan ontvang je een voucher van € 10. Deze is tot 30 dagen na je verjaardag geldig.

Let op! Je moet jezelf wel voor je verjaardag registreren om de voucher op je verjaardag te ontvangen. Bij registratie op je verjaardag ontvang je de verjaardag voucher niet.

Geboortedatum invullen

Verder moet je wel je geboortedatum hebben ingevoerd. Als je je e-mailadres gevalideerd hebt, dan verschijnt in de pop-up van het programma de mogelijkheid om je geboortedatum in te vullen. Klik op de button en je wordt doorgezet naar je eigen Club LouLou account. Vul hier je geboortedatum in.

Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact met ons op.

Ga direct naar het programma Club LouLou

Veel spaarplezier bij Club LouLou!

Salut,

Team LouLou