Club LouLou

Club LouLou is het loyalty-programma van LouLou Essentiels. Als je nu een shop account aanmaakt of als je al een account hebt dan doe je gelijk mee. Binnen dit programma ontvangen je credits voor je aankopen. Deze credits kan je volgens omzetten in kortingsvouchers.

Club LouLou Button

Links onder aan de pagina zie je de button van Club LouLou. Als je eenmaal in je shop account bent ingelogd dan toont de button je actuele saldo.

E- mailadres valideren.

Vanuit ons loyalty-programma ontvang je een zogenoemde validatiemail. Klik op de link in die mail om je e-mailadres te valideren. Door je e-mail te valideren weten we dat we de juiste persoon hebben.

Om alle andere voordelen te kunnen ontvangen zoals een kortingsvouchers op je verjaardag moet je e-mailadres gevalideerd zijn.

Verder werkt het programma als volgt

Credits sparen
Voor iedere euro die je besteedt ontvang je 1 credit.

Credits verzilveren
100 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 5%
250 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 10%
500 credits kun je omzetten in een kortingsvoucher van 25%

Verjaardagscadeau
Ben je jarig dan ontvang je van ons 250 credits


Let op! hiervoor moet je wel je geboortedatum hebben ingevoerd.

Als je je e-mailadres gevalideerd hebt, dan verschijnt in de pop-up van het programma de mogelijkheid om je geboortedatum in te vullen.

Klik op de button en je wordt doorgezet naar je eigen loyalty-account. Vul hier je geboortedatum in. En op je verjaardag ontvang je 250 credits

Veel spaarplezier bij Club LouLou!

Salut,

Team LouLou