De perfecte tas voor weddingseason

De perfecte tas voor weddingseason

De mooiste tassen uit onze LouLou Essentiels zomer collectie voor wedding-season.

De lente en het begin van de zomer staat ook wel bekend als wedding-season, of bruidsseizoen. Of je nu de bruid bent, moeder van de bruid of bruidegom, getuige of een gast, je wil natuurlijk goed voor de dag komen. Bij LouLou vind je het perfecte accessoire om je bruidsoutfit af te stylen. 

Een Palet van Prachtige Kleuren

De nieuwe collectie van LouLou Essentiels voor lente/zomer 2024 is een feest voor de zintuigen. Dit seizoen draait alles om levendige kleuren en subtiele tinten die perfect passen bij de romantische sfeer van bruiloften. Van stijlvol zilver of creme tot het opvallende kobi pink of tijdloos zwart, er is een kleur voor elke smaak en dresscode. Van 'tenue de ville' tot 'summer chic' of 'cocktail' en het fijne is, onze accessoires zijn slim en duurzaam gemaakt zodat je er veel langer plezier van zal hebben dan die ene magische dag.

De Perfecte Tassen voor Iedere Bruiloft

Van elegante clutch bags tot praktische crossbody tasjes, elke tas is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Onze compacte ontwerpen zijn ideaal om je essentiële spullen in stijl bij je te dragen, zonder in te boeten op' comfort. Maar wat is nou de ideale tas voor een bruiloft? 

  • Clutch Bags: Een bruid kiest vaak voor een clutch. Natuurlijk wordt het tasje van de bruid vooral gedragen door haar bestie.  Model Sophie is een romantisch maar stoer tasje dat je als clutch kan dragen op de grote dag. En dat geld nier alleen voor de bruid natuurlijk, bij de meer feestelijke dresscode's is een clutch de perfecte tas. En zijn de foto's gemaakt en heb je liever een glas champagne in je hand, dan bevestig je de verstelbare band en heb je een charmant schoudertasje of praktische crossbody. Ook de Marie is een perfecte bruiloft handtas. Zonder de band een leuke handtas, met band een schouder of crossbody tasje. 

  • Schouder of Crossbody Tasjes: Het meest elegant op een bruiloft is een clutch, maar dat is niet altijd comfortabel. Kies voor een stijlvolle schoudertas voor bij een wat meer geklede dresscode. Hou je echt meer van praktisch, of is de dresscode casual, dan kan je de tas ook crossbody dragen. Een leuk model voor beide opties is de mini bulkt bag Noa. Een leuk tasje dat zowel stijlvol als feestelijk is. Een eye catcher bij iedere outfit en easy acces voor de nodige zakdoekjes op het grote moment...  De Crossbody is de ideale bruiloft tas voor gasten die graag hun handen vrij willen houden, compact, stijlvol, maar ook praktisch, met voldoende ruimte voor je telefoon, lippenstift en andere kleine benodigdheden.

  • Ben je een daggast en wil je naast je wedding outfit tasje ook graag een ruimere tas voor een extra paar schoenen, sjaal of jasje? Dan kies je in matching kleuren voor de soepele schoudertas Valerie of de uitgebreide Olivia tas met 3 aparte ritsvakken. En na de bruiloft ga je hier nog jaren plezier aan beleven. 

Slaag je bij ons voor een mooie trouwtas? Wij kunnen niet wachten op een foto! Deel je outfit met ons via info@byloulou.com of deel op instagram met #myloulouessentiels

Veel plezier!