Verzending en levering

Bezorging

Heb je je keuze kunnen maken? Dan kan je vast niet wachten om je nieuwe LouLou te gaan dragen! Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 zijn besteld, versturen we zoveel mogelijk diezelfde (werk) dag. Met een beetje geluk heb je je nieuwe tas of portemonnee de volgende dag al in huis! Let op, het is bijzonder druk bij PostNL, bestel op tijd!

Wij versturen al onze pakketten met My Parcel. Zij bezorgen de pakketten via PostNL op maandag t/m zaterdag.  De verzendkosten zijn € 4,95. Kies zelf het aflevermoment, of haal je bestelling op bij een van de 2700 PostNL locaties.

Jouw bestelling wordt binnen Nederland en België vanaf € 49,95 gratis thuisbezorgd! Je ontvangt deze dan binnen 1 à 2 dagen. 

TRACK & TRACE

Op het moment dat wij jouw pakketje hebben verzonden, krijg je van ons een verzendbevestiging via de mail. Hierin staat een link met de Track&Trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Zo weet je precies waar jouw nieuwe LouLou is en wanneer hij bij je thuis geleverd wordt.

BESTELLEN BUITEN NL OF BE

Wij leveren onze LouLou producten wereldwijd. Afhankelijk van het land gelden er aangepaste tarieven. Kijk voor het volledige overzicht hier onder.

Bekijk overzicht