Betaalmethodes

KLARNA; Betaal wanneer het jou uitkomt

Met Klarna betaal je achteraf. Via email ontvang je de rekening en die dien je binnen 14 dagen te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen op factuur voert Klarna een gegevenscontrole uit. Om je bestelling te kunnen plaatsten moet je minimaal 18 jaar zijn. Het is mogelijk dat Klarna je verzoek niet goedkeurt. Voor verdere uitleg hierover kun je contact opnemen met Klarna:

Telefoonnummer: 020 808 28 52

 

IDEAL 

Snel, safe en simpel. Met iDEAL kun je veilig online betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving of betaalapp van je eigen bank. Deze betaalmethode is beschikbaar voor de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot, Knab en Bunq. Meer weten? Check www.ideal.nl

 

CREDITCARD

Gemakkelijk betalen met de meest gangbare creditcards. By LouLou accepteert betalingen met Visa en Mastercard. De door jou ingevoerde creditcardgegevens worden via een beveiligde SSL-procedure verstuurd. Zodra je gegevens zijn gecontroleerd gaat je bestelling de deur uit. Easy does it!

 

PAYPAL

Zorgeloos shoppen, supersnel betalen. Met een PayPal-account reken je eenvoudig en veilig af met geld dat op je PayPal-rekening staat of met een gekoppelde bankrekening of creditcard. Je hoeft alleen maar in te loggen bij PayPal met je e-mailadres en wachtwoord. Paslezers en ingewikkelde verificatiecodes zijn niet nodig. Meer info vind je op www.paypal.com

 

BANCONTACT 

Belgium’s favorite. Met Bancontact kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Deze betaalmethode is beschikbaar voor de volgende Belgische banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.