wol wit tas, creme tas, loulou tas, by loulou, loulou essentiels, wintercollectie, dutchdesign, fair fashion, leather bags, duurzaam, sustainable

Behind the scenes 'de Fotoshoot'

The Gallery 

Als in een gallery plaatsen we dit seizoen onze accessoires op een voetstuk. Het voetstuk wat ze van ons betreft verdienen. Slim moois dat eerlijk in elkaar zit en wordt gezet. Van leer dat op een goede manier is gelooid, met oog voor mens en milieu. En dat al meer dan 10 jaar. Daar mag best een spotlight op.
Het is gek dat we het hebben over een seizoen, want als het goed is, dan koop je een tas voor heel veel langer dan een paar maanden. En op een enkele uitzondering na (misschien voelt een Teddy tas in de zomer als mismatch) valt een tas nauwelijks in een seizoen te vatten. Goed, onze sparkling serie is echt wel feestlijk, maar wat mij betreft is het elke dag een feestje. Helemaal als onze LouLou accessoires daaraan mee mogen werken. 

De Shoot

Na een traject van maanden (ontwerpen, sampelen, testen, aanpassen en verbeteren) plannen we de shoot. Als een curator beslis ik waar de spotlight echt op mag staan. Met onze fotografe Shiva Faber, model Angelina en de styling touch van Liz Groen zetten we de nieuwe collectie dan eindelijk op de foto. Misschien cliche maar zo bevrijdend wanneer het eindresultaat past bij wat er in de voorgaande maanden is ontstaan. Trots op het eind resultaat in een paar plaatjes die zoveel zegt over het moois wat we hebben. Een collectie met iconen, die werkelijk tot in onze core gemaakt zijn 'with love'.
🤍
Floor van de Water
Loulou, collectie 2021, winter collectie, Fallwinter 2021, by LouLou, tassen, Tassen winter collectie, fair fashion, sustainable, thema winter collectie, fw2021, leren tassen, leather bags, fair fashion, dutch design, dutch brand, den haag, haagse schatten