Fifty shades of peaches 🍑

Fifty shades of peaches 🍑

Peach Fuzz of Abricot crush... De trendkleur van 2024. Deze zachte mix van oranje en licht roze is de kleur die we veel gaan zien dit seizoen. Van oorbel tot ballerina, als je wil kan je je van top tot teen hullen in 50 shades of orange.

Abricot crush, trend tint van Seizoen SS24

Pantone roept de tint Peach Fuzz uit tot kleur van het jaar, trend orgaan WGSN noemt het 'Apricot Crush' en wij snappen het. Wij hebben ook een kleine crush. Deze betoverende kleur straalt warmte en zachtheid uit, en past perfect bij de luchtige en zonnige dagen die voor ons liggen. Op de catwalk zagen we Miu Miu, in verschillende tinten, Pantone noemt ook de term orangeade, zoals het drankje en de kleur rooibos, wij vinden dan de naam Aperol Spritz leuker... Hoe dan ook, abrikoos, apricot of abrikoos is de kleur van dit seizoen.

Ook wij gaan voor de heerlijke kleur abrikoos en hebben deze prachtige tint opgenomen in onze langverwachte SS24 collectie. Lees hier waarom onze abricot accessoires een heerlijke must-have zijn.

1. Een tijdloze kleur: Abricot, ook wel bekend als Peach Fuzz, is een kleur die subtiel en verfijnd is, maar tegelijkertijd opvalt. Het is een tijdloze kleur die ook helemaal on trend is. Niet alleen voor het voorjaar en de zomer, maar ook in de winter gaat deze mooie subtiele kleur veel gezien worden.

2. Een perfect match: De veelzijdigheid van abricot maakt het gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Of het nu gecombineerd wordt met klassieke tinten zoals zwart en crème voor een tijdloze uitstraling, of met gedurfde kleuren zoals kobi pink en berry voor een levendige en moderne twist, abricot matcht altijd.

3. Van mini tot maxi: In onze SS24 collectie vind je abricot terug in een scala aan accessoires, van mini wallet tot ruime laptoptas... Stijlvol en stylish, als betrouwbare evergreen of hippe kleine crossbbody, we hebben het getest en abricot staat mooi in elk formaat accessoire. 

Of je nu op zoek bent naar een handtas, portemonnee of ander accessoire, ontdek de warme charme van abricot in onze SS24 collectie. 

'Peaches peaches peaches pe peaches' zong bouncer fury niet voor niets in de Mario film uit 2023, dat we daar toch eens onze inspiratie uit zouden halen! 😉.