Handmade Hapiness

Handmade Hapiness

Maar liefst 100 verschillende leersoorten en vele verschillende designs. Door de jaren heen zijn er heel wat LouLou Essentiels’s gecreëerd. Al deze pronkstukken zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt in India, door een team van getalenteerde vakmannen en -vrouwen. Een zorgvuldig proces dat gepaard gaat met veel precisie en nóg meer liefde voor het product.

Het atelier waar de voltallige LouLou Essentiels collectie tot stand komt, werkt voor verschillende high-end labels en levert uitsluitend kwaliteitsproducten. Daar kiezen we heel bewust voor. Zo kun jij simpelweg langer van jouw LouLou Essentiels genieten.

Wij vinden het belangrijk om de makers net zoveel aandacht te geven, als zij voor onze designs hebben. Zo’n vier tot zes keer per jaar reist het LouLou Essentiels-team daarom af naar India voor de ontwikkeling van de nieuwe collectie. Daarbij houden we goed in de gaten of alles loopt zoals we dat voor ogen hebben. Dat geldt voor onze producten, maar zeker ook voor de mensen daaromheen.

Veel respect, gezonde arbeidsomstandigheden en een degelijk loon voor diegene betrokken bij onze collecties, is voor ons een absolute must. LouLou Essentiels cares. En dus wordt iedere tas of portemonnee standaard vervaardigd met een goede dosis handmade happiness.