Le Jardin de Louise

Le Jardin de Louise

Fleurige florals, botanische details en sierlijke vormen. Voor Summer 2018 neemt by LouLou je mee naar Le Jardin de Louise, een verborgen tuin in het hart van de stad. Het is een plek waar van alles te zien, maar nog meer te beleven is. Met warrige paden vol weelderige begroeiing.

Tussen de natuurlijke materialen en neutrale tinten, prijken opvallende designs met een bloeiende twist. Zo brengen we onze eigen, custom by LouLou-bloemenprint ‘Le Jardin’ en maakt ook het ‘Wild Roses’ patroon haar opwachting in de collectie.

In de ontluikende Jardin de Louise duiken altijd nieuwe soorten op. Zo maak je dit seizoen voor het eerst kennis met by LouLou’s Monaco-serie en zorgt de slogan crossbody voor een vleugje ‘fun in the sun’. Daarnaast introduceert by LouLou een aantal in het oog springende sleutelhangers. Van zomers ijsje tot kleurige kaketoe. Zo maak je van iedere tas een opvallende verschijning.

Meer moois ontdekken uit de verborgen Jardin de Louise? De nieuwe by LouLou collectie floreert vanaf nu in onze online shop!