NIEUW: SIRENS OF THE SEA

NIEUW: SIRENS OF THE SEA

Ladies, na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. Je kunt nu de nieuwe Spring | Summer 2019 collectie Sirens of the Sea shoppen in onze webshop! Deze dromerige collectie is geïnspireerd op al het moois dat er op de bodem van de oceaan te vinden is. Laat je meevoeren door de stroming van de zee, langs tropische vissen en de welvende planten van het kleurige koraalrif.

Sirens of the Sea is alweer de tweede officiële collectie onder de nieuwe naam LouLou Essentiels. Maar maak je geen zorgen, deze nieuwe items zijn nog net zo fun als je van by LouLou gewend bent! Shop de mooiste schouder-, hand- en crossbodytassen in unieke nieuwe leersoorten. Of ga voor de iconische SLB-portemonnee in een mooie nieuwe leersoort of een eyecatching kleur zoals de SLBS in roze Vintage Croco leer.

Met een breed kleurenpalet van mint tot roze en zwart kun je voor elke gelegenheid iets vinden in deze uitgebreide collectie. Naast de bekende modellen zoals de SLB, 47BAG en de 04CLUTCH, introduceren we ook nieuwe on-trend items. Shop de ultieme it-bag van dit seizoen: de ronde 08CLUTCH of ga voor de 08POUCH in zoet roze; een crossbody tas die je ook als fannypack kunt dragen!

Een nieuwe en eyecatching leersoort is Sirens of the Sea, een luxe koeienleer met een embossing van een 'sea snake' patroon. Een een pearl shine folie geeft het leer de mooie glans. Deze unieke combinatie geeft het deze items een luxe maar speelse uitstraling. Perfect voor bij jouw zomerse outfit.

Happy shopping!