The Resort Collection SS23

The Resort Collection SS23

Spring Summer 2023… We schetsen een zomer in een luxe resort. De zon op je huid, je ogen dicht, het ritselende geluid van een bries door de kruin van een palmboom. De echo van muziek ergens in de verte… Wakker met je ogen dicht.

Deze collectie is geïnspireerd op de eclectische vibe van Palm Springs. Waar woestijn, asfalt, palmbomen en midcentury modern architectuur zich met elkaar vermengen tot een inspirerend palet van strakke lijnen en dashes of color.

En color it is. In spring summer 2023 zien we naast de ‘nieuwe’ neutrale tinten kakhi, ‘greige’ en olijf, fijne variaties in playfull preppy pastels. Violet paars, het heldere pink yarrow, en het felle acid lime. New classics met slimme features die ons signature zijn èn ieder accessoire zoveel meer maken dan ‘een tasje’.

Ontworpen met het gemak voor de uiteindelijke gebruikster als leidraad. Een fijne overdosis aan ‘praktisch’ in de vorm van slimme rits vakjes, extra lange hengsels, anti skim bescherming en een licht draag gewicht. Gedetailleerd afgewerkt en gemaakt met veel liefde voor materiaal en model. Met volumes spelen is de trend (oversized blazers, en mini rokjes en bags), maar wij zijn bloedserieus als het gaat om onze accessoires. We willen dat je precies weet hoe groot een tas valt, hoe soepel deze is, en wat er allemaal in past.

Palm Springs ademt Mid Century Modern, met haar strakke lijnen, blauwe luchten en gekleurde deuren. Vanaf de jaren 50 gebouwd voor de nouveau riche, en nog altijd de ideale setting voor een luxe vakantie vol lazy-ness met een shiny en glamoureus tintje. Wat zou jij in je koffer stoppen voor een weekje luxe leisure? Wat je ook gaat doen, wij hebben nagedacht over de meest fijne manier om je essentials bij je te dragen. Handen vrij, neus in de zomerse woestijn wind en ready to enjoy the finer things in life.